Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 stratenmakers per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Uitterdijk - Kollum

  Stratenmaker-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in geheel Nederland
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Waarom als stratenmaker kiezen voor stratenmaker-offerte.nl

Als erkend ZZP-er stratenmaker of als stratenmakersbedrijf sta je soms versteld van het werk dat collega Beun de Haas voor jou heeft gedaan. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende bedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar tuin experts die doen aan een erkenning, bijscholing, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n ZZP-er of stratenmaker, dan ben je bij ons van harte welkom.

Stratenmaker inhuren

Iedereen kan tegenwoordig voor straatwerk een stratenmaker inhuren. Er zijn verschilende redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar een stratenmaker. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een ervaren stratenmaker. Een stratenmaker inhuren is echter voor veel mensen niet iets dat ze dagelijks doen. Vandaar dat er sites zijn zoals stratenmaker-offerte.nl om de keuze voor de consument wat te vergemakkelijken. Daarom vragen we wel van de stratenmakersbedrijven en ZZP-ers die zich bij ons aansluiten dat ze service gericht zijn. Speciaal omdat onze klanten geen ervaring hebben. Een beetje meedenken met de klant zou dus wel zo prettig zijn. En het vergroot natuurlijk de kans dat je de opdracht binnen kunt halen.

Steeds meer mensen vragen een offerte

Vroeger was er altijd wel iemand met grote handen en een sterke rug in de buurt, die of kon straten of kon helpen met straatwerk. Ome Kees of buurman Jan vonden het gewoon leuk om dit soort zwaar werk te doen. Maar vooral in de stad merk je dat er steeds minder belangstelling komt voor zwaar werk. Wij van stratenmaker-offerte.nl merken een groeiend aantal aanvragen voor onderhoud en aanleg van straatwerk. En hier wringt nu de schoen zoals je misschien begrijpt. Wij zijn dringend op zoek naar goede ZZP-ers en stratenmakers die onze offerte aanvragen kunnen verwerken. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende websites prachtig straatwerk binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als ZZP-er, stratenmaker of stratenmakersbedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.

Ben je bijvoorbeeld heel goed met straatwerk, weet je de meest prachtige tuinhuizen te maken, ben je een echte vijverspecialist of zijn jouw schitterend aangelegde terrassen een lust voor het oog, laat het ons weten en wij zorgen voor het werk. Zo simpel kan het zijn.

Kosten van een stratenmaker

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Dus de vraag "wat kost een stratenmaker" is bij kwaliteit eigenlijk niet het belangrijkste. Let op: milieu neutraal onderhoud of aanleg wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooi tuinwerk vind je bij ons genoeg. Voor een ervaren stratenmakerhovenier maken we altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Offertes aanvragen via Stratenmaker Offerte

Als je offertes van stratenmaker-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs en een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als stratenmakers omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu